Κριτική Επιτροπή

Στην επιτροπή αξιολόγησης θα συμμετέχουν Εμπειρογνώμονες, Ακαδημαϊκοί και Ανώτατα Στελέχη Εταιρειών.
Προεδρος Επιτροπhς αξιολογησησ

Γεώργιος Μπάλτας

Jury President Promotional Marketing Awards 2023
Καθηγητής, Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής MSc in Marketing Analytics, Πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Ο νέος θεσμός επιχειρηματικής αριστείας Promotional Marketing Awards έρχεται σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μάρκες αυξάνονται μαζί με τις απαιτήσεις των καταναλωτών από αυτές. Σε ένα περιβάλλον διαρκών και αλλεπάλληλων κρίσεων, οι καταναλωτές απαιτούν περισσότερη αξία από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διεκδικούν την προτίμησή τους. Οι προωθητικές ενέργειες και καμπάνιες αυξάνουν δραστικά την αξία της μάρκας, τη συνδέουν πιο αποτελεσματικά με τους καταναλωτές και της δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά. Τα Promotional Marketing Awards 2023 έχουν στόχο να αναδείξουν Best Practices στον χώρο του Promotional Marketing που σήμερα είναι τόσο πολύ σημαντικός και επίκαιρος για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές.

Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

andritsou

Νένα Ανδρίτσου

Managing Director, Chapter 5
aritzis

Φάνης Αριτζής

Retail Marketing Manager, NOVA
gavalas

Λέων Γαβαλάς

CEO, bespot. - Υπ. Διδάκτορας ELTRUN-ΟΠΑ
geromalidou

Φωτεινή Γερομαλίδου

General Manager , MSPS S.A
giakoumakhh

Χριστίνα Γιακουμάκη

Assistant Professor & Graduate Program Coordinator MA in Digital Communication and Social Media, Deree - The American College of Greece
zairis

Αντώνης Ζαΐρης

Αναπλ. Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ, Επικ. Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Παν. Νεάπολις στην Κύπρο και Μέλος της Ενωσης Αμερικάνων Οικονομολόγων (ΑΕΑ)
hntounas

Κωνσταντίνος Ήντουνας

Καθηγητής και Πρόεδρος Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
imirziadis

Πέτρος Ιμιρζιάδης

Business Development Head / Partner, Sales Promotion Center
kalampokas

Βαγγέλης Καλαμπόκας

Chief Operating Officer West Group
karpathaki

Αριάδνη Καρπαθάκη

Account Director, AllBright Αdvertising
kioses

Λευτέρης Κιοσές

Γενικός Διευθυντής, ΙΕΛΚΑ
koluva

Αννα Κολυβά

Marketing Director, Γρηγόρης
lionakis

Κωνσταντίνος Λιονάκης

Διδάκτωρ του ΟΠΑ
maurogonatou

Αντιγόνη Μαυρογονάτου

Γενική Διευθύντρια Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος ΙΠΕ)
metaksa

Ελένη Μεταξά

Regional Retail Experience Manager at Intersport Athletics SA.
bakoulas

Κωνσταντίνος Μπακούλας

Vice President Operations, Solutions & Innovation, IRI
painesis

Δρ Γρηγόριος Παινέσης

Teaching Fellow in Athens University of Economics and Business and Researcher in Prague University of Economics and Business
papadoggona

Μαρία Παπαδόγγονα

PR & Sales Director, Epaphy
sarantidou

Δρ. Βιβή Σαραντίδου

Marketing Academic
sigalos

Κώστας Σιγαλός

Μέλος ΕΙΕΠ, CEO Global Link
skarlatou

Νατάσα Σκαρλάτου

Head of Communication, Sponsorships and Promotional Activities, ZeniΘ
tikopoulos

Νικήτας Τικόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος, Mindtrap
trakada

Ροδούλα Τρακάδα

National Accounts Sales & Shopper Marketing Manager Retail Greece, JACOBS DOUWE EGBERTS GR
tsaxouridis

Θεόδωρος Τσαχουρίδης

Head of Commercial & Promotional Activities, Marketing Department Diamantis Masoutis SA
tourlou

Λυδία Τούρλου

Group Brand Manager, Goody’s Group
xanis

Πέτρος Χανής

Head of Shopper & Customer Marketing Beiersdorf Hellas, Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Στελεχών Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος
xeimwnidou

Ζέτα Χειμωνίδου

VP of Digital & Technology - Greece, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δηλώσεις Κριτικής Επιτροπής των Promotional Marketing Awards 2023

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετέχω στα Promotional Marketing Awards. Είναι σημαντικό να επιβραβεύουμε οργανωμένες προσπάθειες- ενέργειες των εταιριών που αφορούν: καμπάνιες και πρωτοβουλίες στο χώρο του Promotional Marketing που σκοπό έχουν την διάδραση των καταναλωτών με την μάρκα. Η στρατηγική, η καινοτομία και η δημιουργικότητα πέραν του ότι είναι καλό να επιβραβεύονται, είναι ακόμη καλύτερο να μοιράζονται με όλους εμάς τους επαγγελματίες μάρκετινγκ προκειμένου με την σειρά μας να εμπνεόμαστε και να βελτιωνόμαστε μέσα από επιτυχημένα παραδείγματα άλλων συναδέλφων. Η πιστότητα και το συναισθηματικό δέσιμο με τους καταναλωτές είναι τελικά αυτό που αποζητούμε όλοι μέσα από τις promotional activities που πραγματοποιούμε και επειδή “sharing is caring” εύχομαι όλοι να μάθουμε από τους άλλους μέσω της οργάνωσης αυτής. ”

Φάνης Αριτζής, Retail Marketing Manager, WIND Hellas
“Τα βραβεία Promotional Marketing Awards συνιστούν ένα ξεχωριστό θεσμό που επαινεί και επιβραβεύει διακεκριμένες δράσεις στελεχών από τον τον ευρύτερο χώρο του Μάρκετινγκ . Είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν αντικείμενο εποικοδομητικού, διαδραστικού διαλόγου στην επιχειρηματική κοινότητα που θα υποκινήσει περαιτέρω το ενδιαφέρον συμμετοχής στο πεδίο ευγενούς άμιλλας που θα αναδείξει έξυπνες πρακτικές promotional marketing . ”

Aντώνης Ζαΐρης ,επίκ.Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Αναπλ.Αντιπρόεδρος ΣΕΛΠΕ
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Βoussias για τη συμμετοχή μου στην κριτική επιτροπή των Promotional Marketing Awards την πρώτη αυτή χρονιά διοργάνωσής τους! Σε μία εποχή που βιώνουμε μεγάλες αλλαγές σε νέες τάσεις, εργαλεία και με τον καταναλωτή να αναζητά την προστιθέμενη αξία στις μάρκες που επιλέγει, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που έχω την ευκαιρία να συμμετέχω στην ανάδειξη των προωθητικών ενεργειών που ξεχώρισαν αφήνοντας το στίγμα τους στο καταναλωτικό κοινό. ”

Αριάδνη Καρπαθάκη, Account Director, AllBright Αdvertising
“Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά την Boussias Communications για τη διοργάνωση του θεσμού και να ευχαριστήσω για την τιμητική πρόσκληση να είμαι μέλος της επιτροπής αξιολόγησης. Σε μία χρονική περίοδο που τα brands οφείλουν να προσδίδουν μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να επιβραβεύσουμε τις πιο αποτελεσματικές ενέργειες, καμπάνιες και πρωτοβουλίες στο χώρο του promotional marketing. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες καθώς και στην επιτροπή αξιολόγησης, που καλείται να αναδείξει τα best practices. ”

Άννα Κολυβά, Marketing Director, Γρηγόρης
“Έχοντας εκτεταμένη συμβουλευτική και διδακτική εμπειρία στο αντικείμενο του μάρκετινγκ και της στρατηγικής επικοινωνίας, είναι χαρά μου να συμμετάσχω στην επιτροπή αξιολόγησης των Promotional Marketing Awards, τα οποία θεωρώ πως θα γίνουν θεσμός. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και συγχαρητήρια σε όλους για τις πολύ καλές προσπάθειές τους”

Κωνσταντίνος Λιονάκης, Διδάκτωρ του ΟΠΑ
“Σε μία περίοδο που ο καταναλωτής αναζητά όλο και πιο έντονα να μεγιστοποιήσει την αγοραστική δύναμη του διαθέσιμου εισοδήματος του και ταυτόχρονα οι επιχειρήσεις αναζητούν εναγωνίως προσεγγίσεις που θα τους εξασφαλίσουν οικονομικά βιώσιμες και επικερδείς πωλήσεις, ο νέος θεσμός επιχειρηματικής αριστείας Promotional Marketing Awards έρχεται με στόχο να επιβραβεύσει τις προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ που απαντούν αποτελεσματικά στη διττή αυτή πρόκληση, αλλά και να αποτελέσει ένα χώρο εκκόλαψης βέλτιστων πρακτικών.”

Κωνσταντίνος Μπακούλας, Vice President Operations, Solutions & Innovation, IRI
“Ένας πολύ σημαντικός θεσμός που υποστηρίζει τα στελέχη του Marketing στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τα Brands σε μια πολύ δύσκολη και μεταβαλλόμενη εποχή στις προτιμήσεις των Shoppers.”

Αντιγόνη Μαυρογονάτου, Γενική Διευθύντρια Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος ΙΠΕ
“Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να συμμετέχω στην επιτροπή αξιολόγησης των βραβείων Promotional Marketing Awards της Boussias Communications. Θα ήθελα με την σειρά μου να πω ένα μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς ενός εξαιρετικά αναγκαίου και ουσιαστικού θεσμού ο οποίος έλλειπε και ήρθε για να μείνει, αναδεικνύοντας έτσι τις πιο σύγχρονες και πρωτότυπες promo πρακτικές και προάγοντας την εξέλιξη στον χώρο του marketing.”

Μαρία Παπαδόγγονα, PR & Sales Director, Epaphy
“Η συμπεριφορά των καταναλωτών αλλάζει δραστικά τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας νέες τάσεις και προκλήσεις στην αγορά. Η αναγκαιότητα σχεδιασμού και υλοποίησης ανταποδοτικών προωθητικών ενεργειών γίνεται ακόμη ποιό επίκαιρη. Ο σχεδιασμός τους απαιτεί, γνώση, ειλικρινή προσέγγιση των αναγκών του πελάτη καθώς και σωστή αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Κεντρικός στόχος η ενίσχυση των σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη και brand και η μεγιστοποίηση της αντιληπτής αξίας του brand για τον πελάτη με αμοιβαία οφέλη.
Στο πλαίσιο αυτό ο θεσμός των Promotional Marketing Awards έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειες που κάνουν οι εταιρείες για καινοτόμες και αποτελεσματικές προωθητικές ενέργειες και να αναδείξει τα Best Practices. ”

Δρ. Βιβή Σαραντίδου, Marketing Academic
“Ο Θεσμός των Promotional Marketing Awards είναι κάτι που έλειπε από τον χώρο μας καθώς έρχεται να αναδείξει τις καλές πρακτικές σε επίπεδο Καταστήματος, Digital Εργαλείων και Shopper Attraction συμβάλλοντας έτσι όχι μόνο στο να βραβευθούν αλλά και να διαδοθούν ώστε να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και εξέλιξης για το μέλλον! Tα Marketing Promotion Awards έρχονται σε μια χρονική στιγμή που η καταναλωτική συμπεριφορά δέχεται ισχυρές επιδράσεις από το περιβάλλον αλλά και από την εντατικοποίηση του ανταγωνισμού που συχνά καταλήγει στη χρήση Promotional overdoses. Στο πλαίσιο της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, θα διακριθούν εκείνες οι εταιρείες που επιτυγχάνουν, όχι μόνο αύξηση των πωλήσεων αλλά παράλληλα προφυλάσσουν το Equity των brands τους. Στη διασφάλιση της λεπτής αυτής ισορροπίας η δημιουργικότητα και η ερευνητική παρακολούθηση της εξέλιξης του Brand equity είναι σημαντικά στοιχεία της επίτευξης διάκρισης στο νέο και προκλητικό διαγωνισμό”

Κώστας Σιγαλός, Μέλος ΕΙΕΠ, CEO Global Link
“Ο Θεσμός των Promotional Marketing Awards είναι κάτι που έλειπε από τον χώρο μας καθώς έρχεται να αναδείξει τις καλές πρακτικές σε επίπεδο Καταστήματος, Digital Εργαλείων και Shopper Attraction συμβάλλοντας έτσι όχι μόνο στο να βραβευθούν αλλά και να διαδοθούν ώστε να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και εξέλιξης για το μέλλον! ”

Πέτρος Χανής, Head of Shopper & Customer Marketing Beiersdorf Hellas, Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Στελεχών Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος.